Restaurang El Jardin, Puyo, Ecuador.

El Jardin, Puyo, Ecuador.

Invid floden Puyo i en stad med samma namn i Ecuador i Sydamerika finns den här vackra restaurangen, som vissa guideböcker säger är stadens bästa. Här sitter du i lummig grönska och maten du får är fräsch och god. Priserna är normala för trakten och personalen är trevlig och uppmärksam. Går du förbi restaurangen kommer du till en trevlig botanisk trädgård och det blir därför perfekt att kombinera ett besök i restaurangen och den botaniska parken. El Jardin, som betyder trädgården, hyr även ut rum om du skulle vilja stanna här längre än över en måltid. Du hittar gångbron över floden Puyo nära korsningen mellan gatorna Calle Cotopaxi och Calle Pastaza. Strandpromenaden, Malecon, leder också till bron och monumentet till de inhemska nationaliteterna (Monumento Nacionalidades Indigenas) är nära. Staden Puyo är en av vägarna in i amazonas stora regnskog.

El Jardin
Paseo Turistico del Rio Puyo
Barrio Obrero
Puyo, Pastaza, Ecuador
Tele: +593-(0)3-2887770
E-post: info@eljardinrelax.com.ec

El Jardin, Puyo, Ecuador. 140223-140313 Ecuador och Galapagos0228 El Jardin liten 140223-140313 Ecuador och Galapagos0231 El Jardin liten