Restaurang Taj Mahal, Dubrovnik.

Låt inte namnet på den här restaurangen förvirra. Det är en liten och mycket populär restaurang som serverar bosnisk mat. Vill ni besöka en av få restauranger där ni inte blir indragna är det här rätt ställe. Men tänk på att här blir det ofta kö till borden när grannrestaurangerna är tomma. Kyparna där ser moloket på när deras kollegor i Taj Mahal sliter för att servera alla kunder. Nikole Gucetica är en liten gata som löper parallellt med den stora huvudgatan Stradun förbi det som brukar kallas för gamla stans shoppinggata. Det är en bra idé att beställa bord här minst en timme eller två innan ni vill äta.

Taj Mahal
Dubrovniks Gamla Stad
Nikole Gucetica 2
20 000 Dubrovnik
Kroatien
Tele: +385-(0)20-323221
Mobil: +385-(0)99-3232212 och (0)98-9832620
E-post: kuca.edo@du.t-com.hr
Restaurangens sida på Facebook finns HÄR.
Deras vanliga hemsida är nedlagd.