Moulin Electrique, Tbilisi, Georgien

Följer du trafiken uppför den lätt lutande kullerstensvägen från det gamla marknadstorget i Tbilisi kommer du att få Samikitno på din vänstra sida och efter det synagogan. Går du ytterligare några meter har du en trevlig liten gränd på din högra sida och där finns den livliga och populära baren Moulin Electrique. Den är liten och erbjuder allehanda drycker och några enklare maträtter. Personalen är ungdomlig och ibland aningen förvirrad men de gör bra drinkar och har sett till att även ha det lilla bryggeriet Black Lion på fat. De började sälja sina öler år 2016. Vad gäller maten är det bäst att se den som pubmat. Medan du är här får du även gratis använda pubens trådlösa internet-uppkoppling.

Moulin Electrique
28 Kote Afkhazi Street
Tbilisi, Georgien
En inofficiell Facebooksida för baren finns HÄR.