Hotel des Thermes, Antsirabe.

Som namnet antyder ligger det här hotellet nära termalbaden som staden är känd för. Hotellet är förhållandevis stort och kommer med både historik och en intressant blandad arkitektur, men är tyvärr i behov av renovering. Man ser lätt att det här varit ett grandiost hotell men att det mesta just nu förfaller. Bland de få moderniteter som finns märks en väldigt svag trådlös internetuppkoppling som fungerar på en begränsad plats bakom receptionen. Trots att hotellet just nu är i ganska dåligt skick blir det ofta det bästa alternativet om man kommer hit som grupp. Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer hotellet att renoveras. Den renoveringen har redan påbörjats så smått och kommer att genomföras stegvis. Gissningsvis innebär det att det kommer att ta år innan allt är färdigt och då behöver det kanske renoveras igen. Det kan ändå vara intressant att ha bott här någon natt för att ta till sig av historiken och fundera över hur de norska missionärerna på andra sidan gatan har det.

Hôtel des Thermes
BP 72
Antsirabe 110
Madagaskar
Tele: +261-(0)20-4448761.
E-post: info@antsirabe-tourisme.com
Deras sida på Facebook finns HÄR.