Hotel Quito, Ecuador.

Ett fint och stort hotell som ligger bra mellan gamla och nya staden. För att vara ett så pass stort hotell imponerar det här hotellet med sin smidighet. I receptionen finns några butiker och i nedre våningen en festlokal där bröllop ibland arrangeras. Utanför är vyn över dalen som Quito ligger i mycket vacker. Mellan huskroppen och dalen har hotellet en simbassäng och vid den finns en bar. På andra sidan hotellet är det nära till några av stadens mer populära krogar. Rummen är lagom stora. De är bekväma, rena och hålls i ett bra skick. Trådlöst internet når alla rum. I receptionen finns en avdelning där du kan få gratis kaffe och frukostbuffén serveras på en våning ovanför ankomsthallen. Hotellet erbjuder även andra förnöjelser och bekvämligheter. Att bosätta sig här passar i stort sett vem som helst. Enda undantagen är de som reser med en snäv budget och kanske de som vill festa vilt. Det här är ett hotell som är lätt att vänja sig vid och trivas i.

Hotel Quito
Av. González Suárez N27 142
Quito, Ecuador
Tele: +593(0)2-3964900, -3964902, +593-(0)9-99445147
E-post: reservaciones@hotelquito.com, juan.altamirando@hotelquito.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.