Independence Hotel, Sihanoukville, Kambodja.

Äldre marknadsföringsbild av Independence Hotel, Sihanoukville, Kambodja.

Om ni bor på Independence Hotel i Sihanoukville får ni den egna stranden Independence Beach, en relaxavdelning med utsikt över den Thailändska golfen, ett gym, pool och ett lugnt och stillsamt läge. Frukosten består av en stor och fräsch buffé med en livs levande omelettkock. Restaurangen har även öppet på kvällen och priserna är inte så höga som man skulle kunna befara med det aningen isolerade läget. Hotellet hjälper till med utflykter och på bottenvåningen finns några butiker, en restaurang och en bar med frekventa uppträdanden. Det är ett stort hotell och vissa av rummen har utsikt mot vattnet. Allt är rent och snyggt. Wifi finns överallt i hotellet och personalen är trevligt hjälpsam. Hit kommer man för att få bekväm avskildhet, bad och omvårdnad. Ni kommer ofta att bli påminda om att Jackie Kennedy bott här 1967 med Kung Sihanouk som värd. För övrigt sägs han ha designat delar av inredningen till hotellet som då var Kambodjas mest luxösa. För den som inte alltid vill vara kund hos hotellet finns mellan klockan 07:00 och 21:30 en gratis buss in till Sihanoukville. Det går även att till fots följa stranden in till staden och på så sätt få sig en timme av rörlighet.

Independence Hotel
Street 2 Thnou, Sangkat 3
Sihanoukville
Kambodja
Tele: : +855-(0)855-34-934300.
E-post: info@independencehotel.net