Bong Thom Homestay, Siem Reap, Kambodja.

I byn San Day som ligger utanför Siem Reap i Kambodja på väg mot templet Banteay Srey finns denna fina anläggning. Här försöker man hjälpa en by att finansiera sitt uppehälle genom att anordna middagar och hyra ut rum. Allt är väldigt vackert gjort och välkomnande. Äter ni hos Bong Thom Homestay kommer ni att lämna stället med ett leende på läpparna och en mage full av fräscha råvaror tillagade på ett underbart sätt. De som arbetar här bor ofta i eller nära San Day och ni märker snabbt hur mycket de uppskattar ert besök. Alla är tydliga med att det hjälper hela byn när resenärer kommer hit men det sker på ett sätt som gör besöket här minnesvärt och angenämt utan att vara påträngande. Om du har minsta chans att åka hit bör du ta den. Du kommer att lämna Bong Thom Homestay med ett leende även om det tar tid att åka de 26 kilometrarna från Siem Reap till San Day.

Bong Thom Homestay
San Day Village
Siem Reap
Kambodja
Tele: +855-(0)12-520092, +855-(0)97-6920092, -(0)98-695224
E-post: sales@thebongthomhomestay.com
Boendets facebooksida finns HÄR.