Stung Sangke Hotel, Battambang, Kambodja.

I Battambang finns ganska få hotell och det här är ett av de större och äldre. Det är också beläget på andra sidan floden mot de flesta av konkurrenterna. Floden heter passande nog också Stung Sangké och den rinner in i sjön Tonle Sap. Hotellet är i bra skick och sköts professionellt. Det har en simbassäng, restaurang, konferensutrymmen och erbjuder gratis wifi i hela hotellet. Phsar Nath-marknaden ligger bara ett par kvarter bort och det är lätt att snabbt komma till en restaurang om inte den i hotellet lockar. Här är det lätt att bo både som enskild resenär och som grupp. Kommer en grupp hit med buss är det bara att parkera den direkt utanför entrén för av- och pålastning.

Stung Sangke Hotel
National road No. 5
Prekmohatep, Battambang
Kambodja
Tele: +855-(0)-53-953495, +855-(0)-53-953497, +855-(0)89-378188.
E-post: info@stungsangkehotel.com