Restaurant La Rose, Phnom Penh.

La Rose marknadsför sig som både ett hotell, en restaurang och ett spa. Restaurangen är västerländskt inredd men med små roliga detaljer från andra delar av världen. Lokalen har dämpad belysning med förstärkta partier. Personalen är uppmärksam och anstränger sig för att ge en så bra service som möjligt vilket leder till att du lätt känner dig som hemma här. Maten är vällagad och bra men håller inte riktigt samma klass som restaurangen strävar efter att leverera. Exempelvis serverar de bra vin som är precis lika varmt som det är hos många liknande restauranger i Asien. Det kan också vara lite svårt att ta sig till etablissemanget eftersom det ligger på en av Phnom Penhs stora gator en bit från de mer livliga kvarter som en västerlänning normalt bor i. Att besöka La Rose är en trevlig upplevelse för flera sinnen och kan rekommenderas.

Restaurant La Rose 2 10 cm Restaurant La Rose 3 10 cm. Restaurant La Rose 4 10 cm

 

La Rose
#164 B, Nordom Blvd
Phnom Penh, Kambodja.
+855-(0)23-211130, (0)80-900900.
E-post: relax@larose.kh