Christa’s Skialm, Österrike.

På platån Penkenjoch ovanför Mayrhofen och Finkenberg i Österrike finns flera restauranger och en av dem kallas Christa’s Skialm. Den är ett bra ställe för att i trevlig och fin miljö äta en måltid mellan ett skid-, vandrings- eller cykelpass vid bergskammen Penken. Inredningen är till stor del i trä, med parasoller och vilstolar. En hel del dekor har röda hjärtan som tema och det går bland annat igen i vissa serveringstallrikar. Året runt sitter de flesta ute men det går även att äta innomhus. Bredvid ’Almen’ finns liften Finkenbahn som går ned till byn Finkenberg och lite längre bort nedför en grusväg ligger Penkenbahn som går ned till Mayrhofen.

Christa’s Skialm
Fam. Kröll-Brindlinger
A-6292 Finkenberg, Österrike
Tel: +43-(0)5285-63033.
E-post: info@christas-skialm.at.