Flugfiske i Kiruna

Long’s Bar, Dubai, Förenade Arabemiraten

I Dubai är många av de ställen som säljer alkohol en del av ett hotells verksamhet. Long’s Bar ligger i källaren under hotellet Towers Rotana. Ingången är runt hörnet från den stora genomfartsvägen Sheik Zayed Road. Som namnet antyder har lokalen en mycket lång bar. Den är byggd som en oval runt nära not hela den rymliga källarlokalen. Inredningen går i mörkt trä och är inspirerad av brittiska pubar. Det är ett trevligt ställe för någon lugn timme men det kan bli livat här när det är något sportevenemang för det finns tv-skärmar som är tänkta att visa fotboll. Det finns även ett dansgolv så kom hit tidigt om du vill ta det lugnt och senare om du vill ha hålligång. Baren öppnar klockan 12 på dagen och stänger vid midnatt.

Skulle du bo på Hearland Hostel kommer du att bara behöva gå några meter för att komma till Long’s Bar.

Long’s Bar
Sheikh Zayed Road
Dubai, Förenade Arabemiraten
Tele: +971-(0)4-312 2202
Inofficiella Facebook-sidor för baren finns HÄR och HÄR och HÄR och HÄR. Det kan mycket väl finnas fler liknande sidor.

Så här ser det ut i baren: