Sol Sámara, Sámara, Costa Rica.

Vill du ägna stranden i Sámara, Costa Rica, mycket tid eller bo på ett trevligt litet hotell med bra mat kan det här vara ett alternativ för dig. Här får du ett rent rum och en mycket personlig service. Frukosten serveras direkt vid bordet från en meny där du kan välja något av flera alternativ. Till lunch har de begränsat med personal och då kan det hända att de inte kan servera en måltid men till middagen är de fler igen. De föredrar dock om du kan meddela i förväg om du tänkt äta lunch eller middag hos dem. Förmodligen kommer du ganska ofta att äta åtminstone middag på hotellet för det tar 40-45 minuter att gå till restaurangerna inne i samhället Sámara och det blir mörkt före klockan 18.00. Hotellet har en trevlig liten simbassäng och ett trådlöst nätverk som når de rum som är närmast receptionen. Behöver du tvätta kläder kan de hjälpa dig med det men tänk då på att de oftast tvättar med en viss klorbehandling som kanske inte alltid är önskvärd. Detta är ett trevligt hotell som de flesta resenärer skulle trivas i. Det är för litet för konferenser och du bör vara beredd på att det ligger någon kilometer från orten Sámara.

Sol Sámara
Sámara Beach
Guanacaste
Costa Rica
Tele: +506-(0)2656-2186, -2656-2187, -2656-1400
Fax: +506-(0)26562187
E-post: info@solsamarahotel.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.