Hotel Opera, Tirana, Albanien

Bor du här hamnar du i en liten lugn gränd mitt i centrala Tirana. Det är nära till den täckta marknaden och alla sevärdheter. Dessutom är det lätt att komma härifrån till linbanan, Dajti-express, upp till berget Dajti och vandringslederna där. Rummen är rena, fina och lyxiga. Wifi är starkt och når alla rummen. Det finns hiss till hotellets alla våningsplan och längst upp har du restaurangen. Från den har du en fin utsikt och platser utomhus och inomhus. Dessutom serverar restaurangen mycket bra mat och en trevlig buffé till frukost. Du har även en bar i markplanet. Receptionen ligger några trappsteg upp från den baren och där kan du få hjälp att bära väskan om du besväras av trappstegen. Hotellet erbjuder även konferensmöjligheter samt har en hjälpsam, kunnig och vänlig personal.

Runt hörnet från det här hotellet har du den mycket trevliga familjedrivna restaurangen Oda samt Bar Si Dielli om du skulle vilja smaka öl från det lokala bryggeriet Puka.

Hotel Opera
Rruga Urani Pano, Building 3, Entrance 1
1016 Tirana, Albanien
Tele: +355-(0)44-500 383, -(0)68-20 07 374
Fax: +355-(0)-44-500 383
Mob: +355-(0)-68-20 07 374
E-post: info@hotelopera.al, reservation@hotelopera.al
Hotellets Facebook-sida finns HÄR.