Estancia 25 de Mayo, El Calafate, Argentina

I kanten av staden El Calafate i området Patagonien i Argentina finns den här fina ranchen. Här är det lätt att trivas. Huset är stort och med långa gångar av rum. Gångarna börjar vid den rustika receptionen och i den har du en bar och en restaurang. Personalen är trevlig och maten god. Utbudet i baren är bra och wifi fungerar i hela huset. Utöver boende och mat erbjuder ranchen en föreställning som visar hur den del av personalen som traditionellt tog hand om djuren hanterar flockar med får, eller enskilda djur. Skötarna sitter till häst och har hjälp av hundar.

Över den stora gräsmattan har du ett till hus och där finns restaurangen El Quincho. Här serveras gärna en stor buffet samtidigt som du ser på uppträdanden på scenen.

Härifrån är det nära till t.ex La Zorra.

Estancia 25 de Mayo (Det är ofta problem med hemsidan. Försök med Facebook).
Ushuaia 200
Z9405 El Calafate, Argentina
Tele: +54 2902 49-1450
E-post: reservas@estancia25demayo.com
Gårdens Facebook-sida finns HÄR.