Flow, Ho Chi Minh City, Vietnam

Den här verksamheten är en aning svår att kategorisera men troligtvis finner du svaret någonstans mellan en nattklubb och en västerländsk restaurang. Flow marknadsför sig med att de arbetar med mat, vin och konst. Maten är västerländsk och eftersom Vietnam knappt har någon vintillverkning blir vinerna importerade. Konsten kommer från fransyskan Helene Kling, som har en stark svensk anknytning genom sin man, och allt presenteras i en modernt västerländsk tappning. Om tanken är att vara inovativ och modern lyckas konceptet. Gissningsvis vänder sig den här verksamheten till välbeställda Vietnameser och inte till alla turister som passerar. Titta in och bedöm själva.

Flow
88 Ho Tung Mau Street
District 1, Ho Chi Minh City
Vietnam
Tele: +84-(0)8-39153691
Mob: +84-(0)93-5722303
E-post: leonie@flowsaigon.com
Verksamhetens Facebooksida finns HÄR.