Flugfiske i Kiruna

Kichwamba Orphans Development Centre, Rubirizi, Uganda

Kichwamba Orphans Development Centre har startats av Kyagaba Edison som nu driver projektet. Han han har höga mål och många visioner om hur det skall kunna bli bättre för barnen som stöds. Ett sätt för att få uppmärksamhet och finansiering till sitt initiativ är att låta barnen uppträda för grupper av turister. Det gör de bra. Under uppträdandena bjuds åskådarna in till att delta i dansen och efteråt är det insamling av dricks och en pratstund. Barnen är oftast öppna och nyfikna. Du kommer nog att få en fråga om de kan få följa med dig hem till Sverige.

Som ni ser i bilden är ger några av organisationens mål kalla kårar. Exempelvis skall organisationen arbeta mot att barn offras eller säljs. Något som kanske inte är lika tydligt i bilden är att Edison hela tiden försöker hitta på nya projekt för att hjälpa grannskapet. Ett sådant projekt är en kycklingfarm.

Det ligger i sakens natur att det här centret är i ett konstant behov av hjälp. Hjälpen kan vara både saker och pengar.
Vill ni skicka pengar behövs följande information
Bankens namn: Centenary Bank
Kontohavare: Kyagaba Edison
Kontonummer: 3201665935
Swift: CERBUGKA

Verksamheten har sin bas i närheten av Queen Elisabeth National Park och ett hotell som arbetar med organisationen är Baboon Safari Resort.

Businesscard Kyagaba Edison

Kichwamba Orphans Development Centre
P.O Box 30
Rubirizi, Uganda
E-post: kyagaba.e@yahoo.com, kyabaedison123@gmail.com
Tele: +256-(0)772723663, -(0)759445733
Projektets Facebook-sida finns HÄR.

The shows may sound something like this:

Or like this:

Or like this: