Restaurang Kod Bibana, Sarajevo.

Långt uppe på en av kullarna runt Sarajevo ligger den trevliga restaurangen Kod Bibana. Det är en enkel restaurang med en otrolig utsikt och god mat. Här blir man lätt kvar länge och har ni tur är ni här vid en tid då få hittat hit. Den som har starka ben kan gå upp hit på 30 minuter men det är lätt att ge upp när man passerar Park Princeva. Ett bekvämare alternativ är att investera några få Marka i att anlita en taxi från At Mejdanparken som ligger på rätt sida om staden och Miljackafloden i förhållande till Kod Bibana. Skulle ni råka ha en bil har restaurangen en rymlig parkering. De som hittat hit kommer ofta tillbaka och berättar stolt vad de funnit.

Restoran Kod Bibana
Hošin Brijeg 95
Sarajevo, Bosnien Herzegovina
Tele: +387-(0)62-248438.
Mobil: +387-(0)33-232026.
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.