The Gardens Restaurant, Fort Portal, Uganda

Det här är en av de bästa restaurangerna i Fort Portal. Maten är bra och servicen likaså. Erbjudandena är dels en buffé och dels en á la carte-meny. Skulle du komma hit med en grupp där alla vill beställa från menyn bör du bara beredd på att det kan ta tid att få maten men det brukar inte vara något problem för ofta sitter du på terassen utanför och har det bra. I samma byggnad som restaurangen finns ett par butiker varav den ena säljer fint handarbete.

Restaurangen ligger i en sänka och om du går uppför backen framför terassen kommer du snart till Mary’s Craft and Card Shop och där hittar du samma sorts handarbete som bredvid restaurangen men till ett betydligt lägre pris. Skulle du i stället gå uppför backen bakom restaurangen är du på väg mot hotellet Moutains of the Moon.

The Gardens Restaurant
Plot 1A Millane (mittemot Shells bensinmack)
P.O Box 754
Fort Portal, Uganda
Tele: 0483-422090
Fax: +256-483-22925
Det finns flera inofficiella Facebooksidor för restaurangen.