Restaurang Refresh, Tissamaharama, Sri Lanka.

Restaurang Refresh, Tissamaharama, Sri Lanka.

Vid Katagaragama Road lite närmare Tissa än Priyankara Hotel finns den turistinriktade restaurangen Refresh. Skyltarna utanför är stora och det gör restaurangen lätt att hitta. Menyn hos Refresh är omfattande och priserna höga för vad restaurangen levererar. Här kan du få nästan vad som helst. Allt serveras på ett enkelt sätt i en lokal som har öppna väggar och en liten trädgård. Som vanligt är vissa rätter eller drycker beroende av sina respektive säsonger. Hit kommer man för att få omväxling mot hotellets mat och miljön eller för att träffa andra resenärer men inte för matens höga kulinariska värde.

Refresh
4 Detagamura
Katamagana, Tissamaharama
Sri Lanka.
Tele: +94-(0)47-2236357, -(0)71-8773771
Restaurangens sida hos Facebook finns HÄR.

Restaurang Refresh i Tissa, Sri Lanka.