Restaurante Hanoi, Havanna, Kuba

Namnet på den här restaurangen tycks inte ha något med verksamheten att göra. Men tillägget “casa de la parra” (vinrankehuset) passar bra för här är det gott om vinrankor över och runt den lilla innergården där man äter och lyssnar på musik. Av och till händer det att någon ställer sig upp och dansar mellan borden. Priserna här är mycket trivsamma för en skandinav och det man får är både gott och vällagat. Det ligger något i det som står på menyn: “De bästa priserna i den bästa kreolska miljön”. Ibland får man extra tapas här och ibland är det drinkarna som är billigare. Restaurangen har även drinkar för barn. Kom gärna hit och trivs!

Hanoi Restaurant
Teniente Rey #507, Esquina Bernaza
Plaza de Santo Cristo, Del Buen Viaje
Habana Vieja, Havana
Kuba
Tele: +53-(0)8671029