Cairngorm Bryggeri, Aviemore, Storbritannien

Cairngormbryggeriet ligger vid den skotska nationalparken med samma namn. Det startades år 2001 och har nu fått ut sina produkter över en stor del av Skottland. Skulle du komma med tåg till Aviemore tar det ungefär 30 minuter att gå från stationen till bryggeriet och där erbjuds visningar av bryggeriet och provning av ölerna. Hör av dig till bryggeriet om du vill vara med på en visning eller en provning så att du inte kommer vid fel tid.

Bryggeriet har en butik och tappar även upp öl åt andra bryggerier på flaska så här finns gott om möjligheter och information.

The Cairngorm Brewery Co Ltd
Unit 12, Dalfaber Industrial Estate
Aviemore, Inverness-shire PH22 1ST
Storbritannien
Tele: +44-(0)1479-812222, -813303
E-post: info@cairngormbrewery.com
Bryggeriets Facebooksida finns HÄR.