Angkor Hotel, Siem Reap, Kambodja.

Det här är ett stort hotell med ett hyfsat läge i Siem Reap. Från hotellet är det lätt att komma till området kring Angkor Wat och nästan lika lätt att ta sig in till flygplatsen eller centrala Siem Reap och det populära området som kallas Pub Street. Hotellet serverar varje morgon en rejäl buffé i sin restaurang som ligger nära receptionsområdet. Det går att få frukost mycket tidigt om det behövs. Den trevligt hjälpsamma personalen ordnar det. I receptionsområdet finns den starkaste signalen till hotellets trådlösa och gratis internetuppkoppling. På baksidan av hotellet finns en stor simbassäng. Utanför har du lätt att få tag på en tuktuk (mopedtaxi) för där står några stycken som fått hyra in sig av hotellet. De du fångar på gatan har en bättre möjlighet att köra billigt eftersom de inte behöver hyra plats av ett hotell.

Hotellet ingår i samma kedja som närbelägna Angkor Paradise Hotel.

Angkor Hotel
National Road No 6
Sala Kanseng Village
Sangkat Svay Dangkum
Siem Reap
Kambodja
Tele: +855-(0)63-964301
E-mail: info@angkorhotel.net
Hotellets Facebooksida finns HÄR.