Regent Spice Garden No 6, Matale, Sri Lanka

Matale är fullt av kryddträdgårdar med guidade turer, restauranger, massage och skolor. När du passerar genom området kommer du att att se att många av dem är numrerade. Det här är Regent Spice Garden No 6 och här blir du tagen på en informativ rundvandring i trädgården. Vandringen inkluderar berättelser om hur de olika plantorna använts i produkter som sedan säljs i trädgårdens butik. I vissa av parkerna är berättelserna mer om växterna än om produkterna men här är det mer produkterna som framhävs. Guiderna är normalt studenter i massageskolan. I slutet av vandringen kommer du att få lite massage av personer som inte tar betalt men som hoppas på dricks. Från det går man normalt till butiken och sedan till restaurangens stora buffé.

Så här kan ett besök se ut.

Regent Spice Garden No 6
No 06, Kirigalpoththa, Palapathwela
Matale, Sri Lanka
Tele: +94-(0)2222052
Mob: +94-(0)777861150
Fax: +94-(0)66-2222777
E-post: regentspice@sltnet.lk