Taberna Miami, Sevilla, Spanien

Redan år 1930 grundade familjen Vizgaino den här restaurangen och den håller fortfarande stilen som ett bra ställe att smörja sitt krås på. Har du väl sett restaurangen kommer du att känna igen den för fasaden här kommer man ihåg. Du kommer förmodligen även att komma ihåg kyparnas och familjemedlemmarnas effektiva, snabba och energiska service samt att priserna är bättre än på de flesta av restaurangerna i närheten. Nu drivs restaurangen av Clomao Trianero och Elisabet Vizcaino Alonso och deras personal tycks alltid vara glad samt hålla ett högt tempo. Till råga på allt serverar de förträfflig mat och har finfin dricka att erbjuda. Det är inte omöjligt att någon dricka de skapat själva dyker upp.

Taberna Miami
Calle San Jacinto, 21
41010 Sevilla, Spanien
Tele: +34-(0)954-340843
Mob: +34-(0)609-630585
E-post: tabernamiami@gmail.com
En inofficiell Facebooksida för restaurangen finns HÄR.