Banaue Hotel, Banaue, Filippinerna.

Det här boendet är stort och marknadsför sig som både ett hotell och ett vandrarhem. Rummen för båda är enkla och har en bedårande utsikt över terrasserade risfält. Att sitta på balkongerna och se på soluppgång eller -nedgång är mycket avkopplande. Vid uppgången har du dessutom fördelen att få se solen sakta börja lysa upp fälten där dagens arbete just börjat. Rummen är stora, enkla, rena och ofta försedda med en balkong. Det finns viss tillgång till trådlöst internet. Personalen är trevligt hjälpsam med allt vad du kan tänkas behöva. I receptionsområdet har du en liten souvenirbutik och skall du in till samhället Banuaue ligger det 1.5 kilometer bort. Frukosten består av en enkel men fullödig buffé som serveras i den stora restaurangen i bottenvåningen nära receptionen.

Banaue Hotel och vandrarhem
Banaue, Ifugao 3601
Banaue
Filippinerna
Tele: +63-908-4007596, -927-5702355
E-post: pta_banauehotel@yahoo.com, tieza.banauehotel@yahoo.com
GPS: N 16°54.463′ E 121°03.848′, 1134 Meter.
Hotellets Facebooksida finns HÄR.