Pastrana, Matanzas, Kuba

I närheten av halvön Varadero i Kuba finns orten Matanzas och där driver Doctora María de Jesús Pastrana och Doctora Luanda Martín Pastrana ett familjeboende. Här i Kuba kallas de “Casas Particulares” och är något som bör upplevas. De två Pastranakvinnorna har ett vackert och välvårdat hus som de sköter mycket bra. Allt är städat, fint och i ordning. De tar lite mer betalt än de flesta men det är motiverat. Nackdelen med det här stället är att det inte finns särskilt mycket att göra i Matanzas. Förvisso har du den stora fina stranden och några trevliga restauranger nära men när du är färdig med dem kan du få svårt att hitta aktiviteter. Den stora viadukten som går parallellt med Calzada Gral. Betancourt tycks vara en av de stora sevärdheterna här.

Det är 30 km till Varadero och 100 km till Havanna från det här boendet. I Varadero är priserna höga och stranden stor.

Pastrana
Pilar (139) No. 23010 e/ 3 ra (232) y 4 ta (230)
Reparto Ciudamar, Playa Matanzas
Kuba
Tele: +53-(0)45-262188