Golden Triangle Inn, Chiang Rai, Thailand.

Lite i kanten av centrala Chiang Rai, Thailand, hittar du The Golden Triangle Inn. Rummen här byggda av trä och ligger på varsin nivå i tvåvåningshus omgivna av grönska. Hotellet är som en liten oas av grönska. Det finns gratis trådlös internetuppkoppling och signalen är som starkast vid receptionen. Nära det området serveras en enkel frukost med viss servering vid bordet. Äter du tidigt kan serveringen vid bordet vara långsam så förbered dig på att frukosten kan behöva mer tid än vanligt. Mittemot matsalen finns hotellets egen utflyktsarrangör. De är bra på att ordna utflykter och transporter. Hos Golden Triangle Inn bor du invid en stor och hårt trafikerad väg och behöver ca. tio minuter för att ta dig till sevärdheter som klocktornet och Wat Phra Kaew ligger en dryg kilometer bort. Det är smidig att hotellet erbjuder hjälp med tvätt, utflykter och biljettbokningar. Här bor man ganska enkelt men bekvämt och fint.

Golden Triangle Inn
590 Paholyothin Road
Chiang Rai
Thailand
Tele: +66-(0)53711339.
E-post: goinn@loxinfo.co.th
Hotellets Facebook finns HÄR.