Multitap Bla-Bla, Warszawa, Polen

Bla-Bla är en liten och mycket enkel pub med ett förvånandsvärt bra ölutbud. Oftast erbjuder de 8 olika öler från fat och åtminstone ett 20-tal som säljs i flaskor. De från fat kan du köpa i storlekarna 0.2 och pint. De som driver verksamheten är energiska, glada och intresserade av vad de arbetar med. Om inte annat syns det på deras hemsida. I högtalarna får du rockabilly-musik blandad med visor. Det ackompanjeras med t.ex en film med Van Damme. Kontrasterna är stora när du ställer ned din välbrygda Saison med smak av gurka och lime på ett bord som knappt kan stå av sig själv. En uppfräschning av lokalen skulle inte skada. Puben ligger bakom det stora vita hotellet Novotel och passar bäst för ett kort men trevligt besök.

Multitap Bla Bla
Ul. Nowogrodzka 22
Warszawa, Polen
Tele. +-(0)22-621 3576
Mob: +-(0)513-848 353 (Gosia)
E-post: gosia@blabla.com.pl
Puben har sin Facebooksida HÄR.