Boca Libre, Kotor, Montenegro.

Boca Libre, Kotor, Montenegro.

Nära norra porten in till Kotors virrvarr av gränder finns torget där restaurang Boca Libre håller till sedan 2013-14. Det är ägarna till det lyxiga hotellet Hippocampus som utökat sitt utbud med en helt normal restaurang. Rätterna som serveras är ganska enkla och italienskt influerade. Exempelvis är personalen väldigt stolta över vedugnen de skaffade sig under år 2014 och som de nu bakar pizzor i. Inredningen är modern inomhus och ganska ordinär men vacker utomhus. Det som serveras görs bra och av en uppmärksam personal. Priserna är på en förhållandevis låg nivå jämfört med de torg som är lättare att hitta till. Restaurangen erbjuder sina gäster gratis trådlöst internet.

Boca Libre
Stari Grad
Pjaca od mlijeka 483
85330 Kotor
Montenegro
Tele: +382-(0)68-073030
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.