Cope, Vientiane, Laos

LDPA betyder Laos handikappades organisation och den är helt baserad på medlemsavgifter. I centret som finns på adressen nedan visas många skrämmande historier som ofta har med minsprängningar att göra. Landet Laos har haft mycket problem med minor och bomber som en gång i tiden släpptes över det och som sedan inte hittats innan de exploderat. Att hitta till COPE kan vara tidsödande eftersom det ligger i utkanten av huvudstaden, Vientiane, men när du väl träffat någon som kan ta dig dit blir det enkelt. Centret ligger direkt vid en stor genomfartsväg. Tag tid att läsa och lyssna på berättelserna här men förvänta dig inte att de är trevliga. Att komma hit under ett besök i Laos borde vara obligatoriskt.

Cope
Sidamdouane Rd, House No 394, Unit No. 29
Ban Thongsangnang, Chamthabouly District
Vientiane, Laos
Tele: +856-(0)21-241557
Fax: +856-(0)21-241556
Centrets Facebooksida finns HÄR.

Postadressen till Cope är:
PO Box 6751
Vientiane, Laos