Hotel Komodor, Dubrovnik, Kroatien.

Ganska nära sandstranden i Lapad-området i utkanten av Dubrovnik finns många hotell. Ett av dem heter Komodor och det ligger på en parallellgata till gågatan genom Lapad. Hotellet har små, välskötta och inte alltför enkla rum som hålls rena. På en våning ovanför receptionen finns en simbassäng som kan vara trevlig på varma dagar. Frukosten består av en buffé och personalen är alert och hjälpsam. En av bussarna som kör till Dubrovniks gamla stad passerar direkt utanför trappan till receptionen. Hotellet passar bäst för ensamresenärer, mindre grupper och barnfamiljer. Det går även att använda för mindre konferenser. Konferensrummet klarar 30-40 personer. Härifrån till flygplatsen tar det ca 45 minuter med taxi och då kommer du att passera Dubrovnik. Trådlöst internet finns i receptionen och hotellet vill ha betalt för att låna ut de kommunala datorerna.

Hotel Komodor
Kontorsadress:
Masarykov put 5,
HR – 20 000 Dubrovnik, Kroatien
Tele: +385-(09)20-433673
E-post: sales_komodor@hotelimaestral.com