Khop Chai Deu Restaurant, Pakbeng, Laos

Det lilla samhället Pakbeng vid mekongfloden är knutpunkten för transporter mellan den thailändska gränsen och den laotiska staden Luang Prabang. Här har många blivit tvungna att stanna en natt på väg åt endera hållet och därför finns här enkla boenden och små restauranger som alla vet att de bara har en chans att övertyga dig att köpa av dem. En restaurang som inte ligger på huvudgatan men som är en pålitlig leverantör av bra mat är Khop Chai Deu Restaurant. Du hittar den direkt in till vänster när du går uppför backen från där båtarna stannar. Restaurangen säljer indisk, laotisk, vegetarisk och europeisk mat men är bäst på de tre första specialiteterna. Maten är fräsch och personalen bemödar sig att servera kvalitativa rätter på ett bra sätt och till ett rimligt pris.

Khop Chai Deu Restaurant
Pakbeng, Laos
Tele: +856-(0)20-5171068, -5981902