Hotel Mirage, Colombo, Sri Lanka.

Det här hotellet har bra ordning och ett smidigt läge trots att det har en genomfartsväg och en järnväg direkt utanför porten. På andra sidan dessa ligger Indiska Oceanen. Rummen är rymliga, rena och fräscha. Av någon anledning hör man inget från de högljudda tågen eller bilarna när de åker förbi. På andra våningen finns en vacker simbassäng med utsikt över oceanen. Det finns också en angenäm bar, ett biljardrum och en bytestjänst för böcker. Bland böckerna brukar man kunna hitta svenska titlar. Hotellets restaurang är så pass bra och prisvärd att den bör räknas som ett av Colombos bättre matställen. Ett besök där rekommenderas. Personalen är trevlig och uppmärksam. Till och med städerskorna engagerar sig i dina frågor om du pratar med dem. Något som förvirrar en aning i början är att ett litet musikstycke spelas upp varje gång du sätter igång strömmen i rummet.

Hotel Mirage
No. 61, Moor’s Road (Marine Drive)
Welawatta, Colombo 06
Sri Lanka
Tele: +94-(0)11-2360660, ,-2363471-2364922
Fax: +94-(0)11-2364922
E-post: miragehotelcolombo.gmail.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.