Hotel Ultonia, Girona, Spanien

Hotel Ultonia ligger i en stor korsning ganska nära floden Onyar i den nya delen av centrala Girona. Det är ett hotell som profilerar sig som lite finare än de flesta och det är bra ordning på verksamheten. Här får du en fungerande trådlös uppkoppling till internet, en trevlig buffé-frukost, konferensmöjligheter och en bar. Rummen är rena, fräscha och bekväma. Personalen är hjälpsam och någorlunda flexibel. Under hotellet finns gott om parkering för exempelvis cyklar och bilar. Hotellet är ett bra alternativ för en bekväm vistelse i centrala Girona. Vill du spendera större delen av din tid i Gironas gamla stad kommer du dock att behöva gå 10-15 minuter och över floden för att komma dit.

Flygplatsen i Girona ligger 12 km bort och det tar ungefär tre timmar att komma till Barcelona.

Hotel Ultonia
Gran Via de Jaume I, 22
17001 Girona
Spanien
Tele: +34(0)-972-203 850
Fax: +34-(0)-972-203 334
E-post: info@hotelsultoniagirona.com, hotelultonia@husa.es
Hotellets Facebooksida finns HÄR.
GPS: 2, 49′ 16.9″ Ost, 41, 59′ 6.5″ N