Bread House, Tbilisi, Georgien.

Nedanför borgen och nära badhuset (hamamen) i gamla delen av Tbilisi ligger restaurangen Bread House. Det är en stor inrättning som serverar god georgisk mat och som bakar sitt eget bröd. Här finns både platser inomhus och ute i det fria. Direkt utanför restaurangen finns en liten gräsmatta med något träd på och det ger en känsla av att sitta och äta vid en park. Betjäningen är snabb, bra och trevlig men det kan vara si och så med kunskaper i andra språk än georgiska. Å andra sidan är alla hjälpsamma och trevliga så det kommer inte att vara något problem att beställa även om du skulle vara stum. Hit kommer man gärna igen.

Restaurangen ägs av en managementgrupp som heter mgroup och har därför inte fått en egen hemsida.

Bread House
Gorgasali 7
Tbilisi
Georgien
Tele: +995-32-2303030, -577-500259
E-post: breadhouse@mgroup.ge
Restaurangens inofficiella Facebooksida finns HÄR.