Cork International Hostel, Cork, Irland.

Cork är en ganska stor stad på Irland och folk från närområdet säger att den är förträfflig för shopping. Det kanske inte är så konstigt när det går en bred shoppinggata i en böj genom centrum och när staden har både en hamn dit kryssningsbåtar åker och en internationell flygplats. Lite utanför centrum finns några vandrarhem och ett av dessa kallar sig Cork International Hostel. Det är välordnat och med god säkerhet. Här finns en liten avdelning i gatuplanet för frukostservering och går du därifrån förbi receptionen kommer du till något som liknar ett bekvämt vardagsrum. De flesta sovplatser är i sovsalar men det finns även rum för färre boende. Värdarna, Billy och Breda Noonan, har ordnat ett bra vandrarhem i ett fint gammalt tegelhus. Ibland kallas vandrarhemmet för An Oige Hostel.

Cork International Hostel
1&2 Redclyffe, Western Road
Cork City, County Cork
Irland
Tele: +353-(0)1-8304555, -(0)21 4543289
E-post: info@anoige.ie
GPS: Latitud 51° 53’ 42” N, Longitud 8° 29’ 17” W. Alternativt Latitud 51.895052 N, Longitud 8.494444 W.
Vandrarhemmets Facebooksida finns HÄR.