Mariya Hotel, Kampong Cham, Kambodja.

Granne med den behjärtansvärda restaurangen Smile i Kampong Cham hittar du hotellet Mariya. Det har en enkel standard och låga priser. I entréplanet finns en restaurang som serverar bra asiatisk och västerländsk mat och det är även där du får din frukost varje morgon. Personalen är bra även om man ibland hör att ägarna är besvärliga. Hotellet ägs av en familj som oftast har någon familjemedlem närvarande. Det här är främst ett hotell för den som söker ett billigt och enkelt ställe att bo på i Kampong Cham. Här skall du alltså inte räkna med att allt fungerar som det skall eller att städningen är tiptop. Luftkonditionering finns i alla fall. Vill du ha ett lyxigare alternativ bör du söka dig till Mekong Hotel.

Mariya Hotel
Preah Bat Ang Duong
Riverside City, Riverside street 11th village
Krong Kampong Cham
Sangkat Kampong Cham
Kambodja
Tele: +855-(0)426411144
E-post: mariyahotel.restaurant2@gmail.com
Hotellets Facebooksida finns HÄR.