Vansana Hotel, Vang Vieng, Laos.

Vansana i Vang Vieng har länge varit ett av den lilla stadens största hotell. Det ingår i en kedja av hotell och är ett av få boendealternativ som har en simbassäng. Praktiskt nog brukar det gå bra att smita in till den bassängen även om man bor på något annat hotell. Här får du stora och rena rum och smidig betjäning. Du får också en fin utsikt över Nam Song-floden som är mycket populär för “tubing”, dvs att när vattenståndet är tillräckligt högt flyta nedför floden i en innerslang till ett traktordäck. Hotellet säljer gärna extra tjänster i form av massage och har ett center för affärsmän. Det är ett trevligt hotell för den som vill bo bekvämt i Vang Vieng.

Vansana Hotel
Ban Sysavang
Vientiane Province
Vang Vieng District
Laos
Tel: +856-(0)23-511598, -511599, -511600-511601.
Fab: +856-(0)23-511602
E-post: info@vansanahotel-group.com