Traditional Arts and Ethnology Centre, Luang Prabang, Laos

Förkortningen av namnet på det här centret är TAEC och du hittar det nära Dalamarknaden i utkanten av centrala Luang Prabang. Tara Gujadhur och hennes personal arbetar här för att stärka positionen för den lokala kulturen, konsten och livsstilen. De har utställningar, utbildningar och ett café. Allt är fint gjort och väl värt ett besök. Centret drivs som en icke-statlig organisation och det görs bra. Du har till och med en internetbutik där du kan köpa konsthantverk redan innan du kommit hit. Vill du stanna här länge tar TAEC emot volontärer.

Traditional Arts and Ethnology Centre
Ban Khamyong, Luang Prabang
Laos
Tele/Fax: +856-(0)71-253364
Mob: +856-(0)20-5412883
E-post: information@taeclaos.org, tara@taeclaos.org
Centrets Facebooksida finns HÄR.