Victory Hotel, Ho Chi Minh City, Vietnam.

Hemsidan för Victory Hotel ger ett mer grandiost intryck än vad de flesta som sover över där upplever men det är ändå ett trevligt hotell med bra läge. Här finns det mesta du kan behöva. Exempelvis har hotellet en avdelning för affärsresenärer, ett gym, en stor simbassäng på taket och gratis massage. Just den där massagen kan leda till roliga förvecklingar när personalen diskret erbjuder sådant till överraskade resenärer. Frukosten är en buffé som serveras i gatuplanet nära entréavdelningen med soffor där man lätt samlar ihop grupper av besökare. Hotellet ligger nära War Remnants Museum och Reunification Palace i distrikt 3 och på bekvämt avstånd från t.ex Gammer Beer och katedralen. Att hotellet har bra rykte lokalt är tydligt eftersom det ofta anlitas till stora bröllop.

Victory Hotel
14 Võ Văn Tần, Quận 3
Ho Chi Minh City (Saigon)
Việt Nam
Tele: +84-(0)83-9304989
Fax: +84-(0)83-9303604
E-post: victoryhotel@hcm.vnn.vn