Hotel Sport & Spa, Poiana Brasov, Rumänien.

Poiana Brasov är i Rumänien mest känt som en skidort men här finns också vandringsmöjigheter och en bra omgivning för att bara ta det lugnt. Området är barnvänligt och fint. Hotellet har en spa-avdelning och en stor simbassäng inomhus. Vid simbassängen finns bastu, ångbad och dusch. Utanför de stora glasrutorna mellan bassängen och naturen finns en jacuzzi. Det finns hiss till våningsplanen och även en gång inomhus som leder till grannhotellet. Frukosten består av en mycket stor buffé. En halvtrappa upp från entrén finns en bar med uteavdelning. Rummen är rena, fräscha och fina. De är små men inte trånga och de som inte har utsikt mot den flacka dalen utanför ser rakt in i skogen. I den skogen finns det gott om björn men räkna inte med att få se en. Ett trådlöst nätverk når hela hotellet. Personalen är trevlig och hjälpsam. Det här är ett bra hotell om du vill bo nära naturen eller bara slappna av men vill du hellre spendera din tid i staden Brasov bör du välja ett annat hotell.

Hotel Sport & Spa
Valea Draga
500001, Poiana Brasov
Brasov, Rumänien
Tele: +40-(0)268-407330
Fax: +40-(0)268-407336
E-post: reservation-hotelsport@anahotels.ro