Kandilj, Sarajevo, Bosnien Hercegovina.

Kandilj marknadsför sig som en “Bed and Breakfast” och ligger på andra sidan floden och lite uppför backen jämfört med gamla staden i Sarajevo. Det kan vara lite svårt att hitta första gången man är här. Rummen är små men rena och trivsamma. Det finns trådlöst internet i hela huset och i källaren serveras varje dag en fin bufféfrukost i traditionell bosnisk miljö. Personalen är hjälpsam och trevlig. Här är det helt enkelt lätt att trivas och det kan vara ett problem eftersom hotellet har många återkommande kunder och de gör att det ibland krävs god framförhållning för att få bo här. Läget är lugnt, centralt och säkert. Hotellet har en egen liten innergård och för att komma till den utifrån måste du passera en järngrind. Har du tänkt att frekvent besöka det trevliga bryggeriet som räddade Sarajevo under belägringen bor du perfekt hos Kandilj. Du kommer också att ha lätt att ta dig till restaurangerna Park Princeva och Kod Bibana som ligger längre uppför backen. Det är även lätt att gå några hundra meter till gamla staden genom att följa backen nedåt. Som tur är ligger hotellet innan backen börjar bli brant.

B & B Kandilj
Bistrik (potok) 12a
71000 Sarajevo
Bosnien Hercegovina
Tel: +387-(0)33-572510
Mobil: +387-(0)63-714222
E-post: info@kandilj.com, kandilj.pansion@yahoo.com