Isla Grill, Puerto Ayora, Galapagos, Ecuador.

Den här restaurangen på ön Santa Cruz är fullsatt i stort sett varje kväll. Läget gör nog sitt till mitt i centrala Puerto Ayora vid vägen som leder från Darwincentret till stadens pir. Precis som namnet antyder är många av rätterna här grillade. Grillplatsen är så belägen att du ser tydligt vad som sker där. Personalen anstränger sig för att ge sina kunder en bra service och lyckas bra med det. Maten är normalt god och baserad på fräscha råvaror. Pizzorna är små och det händer tyvärr att de får en vattnig botten. Men det kanske kan vägas upp med att det här är ett av två ställen (det andra ligger vägg i vägg med Isla Grill och säljer pizzabitar) där man kan få öl från minst ett ecuadorianskt microbryggeri. För Isla Grill är det Roche’s Brewing Company i Canoa som smeker smaklökarna. Microbryggerier i Ecuador tycks vara något som kommer och att uppmärksamma det är mer än vad Il Giardino, som också ligger nära Isla Grill, kan stoltsera med. Restaurangen är även fin vilket gör den till ett bra val för en afton i Puerto Ayora. När de fått fart på hemsidan kan ni studera den, men tills det sker kanske den här reklamfilmen kan inspirera.

Isla Grill
Charles Darwin Avenue
Puerto Ayora, Santa Cruz
Ecuador
Tele: +593-(0)52-524461
Mobil: +593-(0)984-627240
E-post: islagrillgalapagos@hotmail.com