Hotel Topaz, Kandy.

Hotel Topaz, Kandy

Det här hotellet ligger i Anniewatteområdet utanför Kandy i Sri Lanka och har förmodligen stadens bästa utsikt men också dess sämsta företagsledning. Från receptionen, restaurangen och festvåningen ser man ofta ända bort till bergen på andra sidan sänkan som Kandy ligger i. Mellan utsiktsplatserna och staden finns hotellets simbassäng. Hotellet har en trevlig restaurang med bra personal där den festligt konstnärlige kocken ibland gör konstverk av matvaror, exempelvis skulpturer av smör. Rummen är mycket enkla, ofta dåligt skötta och det händer att de är dubbelbokade. Ledningen tycks ha för vana att hyra ut samma rum till flera för varandra okända personer och sedan lösa situationen med att kasta ut den som betalt minst eller som inte befinner sig på rummet när näste kund kommer. På det här hotellet kan nästan vad som helst hända och allt är nära nog olösligt eftersom ingen törs ta ansvar för något. Ingen verkar veta vem som får göra vad. Restaurangen verkar ha egen ledning för där är det betydligt bättre ordning än på resten av hotellet. Till råga på allt ligger hotellet en bit utanför centrala Kandy. Det här är ett hotell för den som prioriterar utsikt över allt annat. Och tills det bytt ledning kan det inte rekommenderas för boende. Smyckesbutiken, Topaz Gem Pit, i receptionen är dock bra att ha att göra med.

Hotel Topaz
Anniewatte, Kandy
Sri Lanka
T: +94-(0)817-389000-389006, -(0)814-473551, -473555
Mobil: +94-(0)77-3344054
Fax: +94-(0)94-812-232073
E-post: topaz@mclarenshotels.lk, chaminda@mclarenhotels.lk