Roof’s Home, Teheran, Iran.

Om du söker en bra takterass med kvalitativ mat och god dryck är Roof’s Home ett bra alternativ. Det ligger i kanten av en park och verksamheten i bottenvåningen anses vara en samlingspunkt för konstnärer. I parken samlas gärna ungdomar på kvällarna. Uppe på terassen hittar du en restaurang som också fungerar bra som café. Här sitter gärna folk från trakten blandade med turister för att njuta av den bekväma miljön och fina utsikten. Om det skulle vara dåligt väder har restaurangen även en inglasad del på taket. Priserna är förhållandevis höga, men så blir det när det är ett moderiktigt ställe med bra läge.

Roof’s Home Italian Café and Restaurant
Western Top Roof
Iranian Artists Forum
Iransahr Park, Iranshahr St. Karimkhan Str, Hafte Tir
Teheran
Iran
Tele: +98-21-88865950, -88868797