Tokyo Japanese Restaurant, Cluj-Napoca, Rumänien.

Det hör knappast till den traditionella rumänska matkulturen men det finns goda möjligheter att äta mycket god sushi i Transylvanien. Tokyo Japanese Restaurant i Cluj-Napoca är alltid ett säkert kort. Här har man öppet från lunch till sent. Priserna är något högre än för de flesta lokala restauranger men ändå lägre än vad vi är vana vid i Sverige. Sedan den här restaurangen öppnade har den varit en framgångssaga även om den ligger lite avsides halvvägs upp för en en backe i kanten av ett student- och sjukhusområde. Ägaren har numera även öppnat en till restaurang i ett av flera av de köpcentra som dök upp efter Rumäniens inträde i Europeiska Unionen. Restaurangen har en speciell lunchmeny och det går att betala med kort. Ibland krävs varianten med pinkod. Restaurangen är ett bra val för den som vill äta gott och japanskt i en trevlig miljö.

Tokyo Japanese Restaurant.
Gh. Marinescu 5,
Cluj-Napoca, Rumänien.
Tele: +40-(0)745-284.479, -(0)729-967.300, -(0)264-598.662, -(0)753-070000
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.