Flugfiske i Kiruna

Heart of Darkness, Ho Chi Minh City, Vietnam

Heart of Darkness är en restaurang och bryggverksamhet som är tematiskt uppbyggd kring den mästerligt skrivna boken Mörkrets Hjärta av Joseph Conrad. Här finns innovativ mat som serveras tillsammans med bryggeriets egna öler. Bland ölerna har du många sorter att välja bland och vilka de växlar hela tiden men det finns några som alltid är tillgängliga. Målgruppen är besökande västerlänningar eller mer välbeställda personer från trakten. Verksamheten drivs av John Pemberton och hans medhjälpare. De lyckas mycket bra. Vill du kan du använda bryggpubens trådlösa nätverksuppkoppling för att skriva hem om var du är någonstans. Kom hit och njut!

Jämför gärna den här bryggpuben med Urban Basement, Pasteur Brewing Company och East West Brewing Company. Två av de ställen ligger på samma gata som Heart of Darkness.

Heart of Darkness
31 Ly Tu Trong Street, Ben Nghe Ward
District 1, Ho Chi Minh City
Vietnam
Tele: 0903 017 596
E-post: john@heartofdarknessbrewery.com
Bryggeriets Facebooksida finns HÄR.