Hotel Arena Copacabana, Rio de Janeiro, Brasilien

Vid den berömda stranden Copacabana i Rio de Janeiro och med bra utsikt över den hittar du detta fina hotell. Det ingår i en kedja med tre närbelägna hotell. Här får du rena och bekväma rum som alla nås av en trådlös internetuppkoppling. Du har bevakning dygnet runt och en trevligt hjälpsam personal. Vid receptionen finns en bar och bakom den ligger frukostrestaurangen. Där serveras en stor och bra frukost varje dag. Hotellet kostar till och med på sig viss variation på frukosten och det är förstås välkommet. Längst upp i huset har du en simbassäng och en bar. Utsikten därifrån är väldigt fin och räcker inte det har baren en terass till på våningen ovanför bassängen.

Hotel Arena Copacabana
Avenida Atlantica 2064
Rio de Janeiro, Brasilien
Tele: +55-21-3034 1501
E-post: reservas@arenahotel.com.br
Hotellets Facebooksida finns HÄR.