Ben Nevis Hotel, Fort William, Storbritannien

Ben Nevis är Storbritanniens högsta berg och det här boendet ligger vid dess fot. Det är ett gammalt, stort och lite slitet hotell men även ett som är vant med gott om kunder. Hotellet profilerar sig som något mellan ett hotell, en sportanläggning och ett spa. Det har fördelen att ligga längs vägen mellan Glasgow och Isle of Skye och att det har få konkurrenter. Antagligen har den starka marknadspositionen bidragit till att underhållet här hamnat på efterkälken. Hotellet är en bra bas om du vill bestiga Ben Nevis (1346 m) eller om du tänkt ge dig ut på vandring längs West Highland Way.

Vill du besöka staden Fort William är det en promenad på några få kilometer. Staden är liten och mysig. Där hittar du bland annat den trevliga puben The Grog and Gruel.

Ben Nevis Hotel & Leisure Club
North Rd, Fort William PH33 6TG
Storbritannien
Tele: +44-(0)1397-702331
Hotellets Facebooksida finns HÄR.