Mekong Riverside Lodge, Pakbeng, Laos

Förändringarna har varit stora under 2000-talet i staden Pakbeng vid Mekongfloden. En av dessa är att det här vackra boendet byggts. Det drivs av en trevlig Bangladeshier vid namn Karim Fazlul. Han var tidigare chef för restaurangen rakt över gatan och det gjorde susen för den verksamheten. Du kan därför förvänta dig att han ser till att du får en bra tid i Mekong River Lodge. De flesta som kommer hit stannar bara en natt eftersom Pakbeng länge varit en strategisk plats för färder längs Mekong men boenden som detta kan leda till att allt fler stannar längre. Om inte annat kan du en dag passa på att anlita någon av de duktiga massöser Karim har kontakt med.

Mekong Riverside Lodge
Pakbeng, Oudomxai Province
Laos
Mob: +856-(0)20-55171068, -99237072
E-post: mekongriversidelodge@hotmail.com, contact@mekongriversidelodge.com, mekongriverlodge@hotmail.com, moazzemla@yahoo.com
Lodgens Facebooksida finns HÄR.